top of page

Annegret wordt gekenmerkt door

gedrevenheid, vastberadenheid, resultaatgerichtheid

met focus op rendement

in het optimaliseren

van organisaties en systemen.

 

Jos Vaessen, bestuurder Emax, Kreon,

Limeparts, Vaessen Industries

Alles onder controle

Heb jij de touwtjes goed in handen? Loopt het proces van offerte tot facturatie op wieltjes? Werkt iedereen op de meest efficiënte wijze? Ben je tevreden en gerust? Is jouw organisatie klaar voor de toekomst?

De oplossing ligt h’m in een goed georganiseerde structuur.

Samen bekijken we de processen binnen je bedrijf en stellen een verbeterde structuur op. Die zal ervoor zorgen dat jij de controle behoudt en je medewerkers efficiënt en vlot (samen)werken.

Vervolgens helpen we je om de nieuwe structuur toe te passen én op te volgen zodat je voortaan makkelijk en snel alles onder controle kan houden.

 

Het doel is om jouw hoofd (en tijd!) vrij te maken van zorgen rond de interne werking van je bedrijf, ook als je omzet verdubbelt!

Begrijp je cijfers

 

Wil je graag op een heel eenvoudige manier je cijfers kunnen gebruiken?

Ken je de marges van je klanten, je productgroepen en/of je afdelingen? Wil je controle krijgen over je kosten, je voorraad en je openstaande klantenposten?

Weet je hoeveel je omzet moet stijgen wanneer je een nieuwe medewerker in dienst neemt of wanneer je een investering wilt doen?

Je kan hands-on hulp of begeleiding krijgen bij het opstellen van handige en makkelijke rapporten die je het nodig inzicht geven.

Daarnaast kan je ook hulp krijgen bij het interpreteren van je cijfers of het doorgronden van je marges. 

Agrandi biedt ook hulp bij het opstellen van een debiteuren opvolging, interpreteren van handelsrapporten en opstellen van een cashflowplanning

Laat je team groeien

Loopt de communicatie in/tussen je afdelingen vlotjes?

Verlopen je vergadering vlot en efficiënt?  Hoe kan je de samenwerking verbeteren en ervoor zorgen dat iedereen op dezelfde golflengte zit? Hoe evalueer je je personeel? Is jouw organigram klaar voor de toekomst? 

We bespreken met jou de huidige werking volgens de functies binnen je bedrijf. Vervolgens leggen we het organogram van de toekomst vast. 

We reiken je de nodige tools aan die je kan gebruiken bij het sollicitatie-,  functionerings- en/of evaluatiegesprekken

We bieden ook hulp bij het optimaliseren van je dagelijkse personeelsopvolging of bij het organiseren van de meest efficiënte vergaderwijze. 

Agrandi biedt ook een communicatie versterkende teambuilding activiteit aan.

bottom of page